Stripbeurs Breda zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2009

Ga naar beneden

Stripbeurs Breda zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2009

Bericht van Jos Vanspauwen op ma 15 dec 2008 - 19:57

Stripbeurs Breda zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2009

In het weekend van 28 februari en zondag 1 maart 2009 wordt de jaarlijkse Stripbeurs georganiseerd, ditmaal voor de eerste keer in het Racketcentrum in Breda. De beurs is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste beurzen van de Benelux op het gebied van strips en telt ruim 800 meter stand vol strips, comics en stripcuriosa! Meer informatie over de Stripboekenbeurs vindt u op onze vernieuwde website www.stripbeursbreda.nl.

Ook voor deze editie zullen weer veel tekenaars uit binnen- en buitenland acte de présence geven. Kijk voor een actueel overzicht op www.stripbeursbreda.nl. Gast van het festival is Henk Kuijpers, de tekenaar van Franka, die dit jaar het affiche voor de stripbeurs heeft getekend.

Het programma barst van de van spectaculaire activiteiten zoals het NK Striptekenen, de presentatie van het nieuwe Storm album, de uitreiking van de Strippublieksprijs en veel interactieve meet and greets.

Op zondag 1 maart vindt de finale van het Nederlands Kampioenschap Striptekenen voor de Jeugd plaats. Striptekenaar Gerard Leever (Oktoknopie, Suus enzo) zal samen met een deskundige jury gaan uitmaken wie de beste jonge striptekenaar van Nederland wordt in zijn of haar leeftijdscategorie.
Inmiddels is landelijk veel promotie gemaakt in bibliotheken, scholen, diverse bladen, Jetix, Tina. U kunt meer info vinden op www.nkstriptekenen.nl.

Vanaf 1 januari 2009 kan iedereen via de website stripbeursbreda.nl zijn/haar stem uitbrengen voor de strippublieksprijs. De jury, bestaande uit oud winnaars van de Strippublieksprijs, nomineert hiervoor 3 personen en/of organisaties die in het afgelopen jaar verantwoordelijk waren voor het meest opvallende stripnieuws of de meest opvallende prestatie op stripgebied. De uitslag wordt bekend gemaakt op zaterdag 28 februari waarna de winnaar ook meteen het fraaie beeldje in ontvangst mag nemen.

Meer info over de diverse programmaonderdelen en de nominaties voor de Strippublieksprijs leest u in onze volgende nieuwsbrief of op de website www.stripbeursbreda.nl

Het wordt weer een onvergetelijk weekend, zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2009 in Breda. Tot dan!

Stripbeurs Breda
zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2009
Racketcentrum Breda
Terheydenseweg 500
4802 HW Breda
Van 10.00 tot 17.00 uur
Meer informatie: www.stripbeursbreda.nl
Jos Vanspauwen
Jos Vanspauwen

Aantal berichten : 214
Woonplaats : Hasselt
Registration date : 28-01-08

Profiel bekijken http://www.tekenmaarwat.com

Terug naar boven Ga naar beneden

publiek ? prijs

Bericht van joep , op ma 26 jan 2009 - 20:28

hier onder de stemprocedure voor de publiekprijs in 2008 en daar onder die van breda 2009
nu mag het publiek kiezen uit wat de jury goed denkt te vinden , ik denk dat de publiekprijs geen publiekprijs meer is
hoogachtend joep (steunpunt senne en sanne haarlem )



[size=9R]ijswijk Strippublieksprijs 2008 [/size]
De Rijswijk Strip Publieksprijs wordt ieder jaar uitgereikt op de Stripboekenbeurs aan een persoon of een organisatie die in het voorbije jaar verantwoordelijk was voor het meest opvallende stripnieuws of de meest opvallende prestatie op stripgebied.

De afgelopen maanden kon er via onze website iemand worden genomineerd voor de Publieksprijs. De vijf met de meeste nominaties dingen mee naar de Rijswijk Strip Publieksprijs 2008.

Bezoekers van onze website kunnen tot en met 21 februari 2008 hun stem uitbrengen op een van de genomineerden en zo bepalen wie de prijs op de Stripboekenbeurs in Rijswijk in ontvangst mag nemen.


Rolling Eyes Rolling Eyes
De Strip Publieksprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een persoon of een organisatie die in het afgelopen jaar verantwoordelijk was voor het meest opvallende stripnieuws of de meest opvallende prestatie op stripgebied.
De jury, bestaande uit de eerdere prijswinnaars, nomineren eind januari de kanshebbers op de Strippublieksprijs 2009. Vanaf 2 februari kun je op deze site jouw stem uitbrengen.

joep ,
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum