Uitnodiging - SOFAM : Fiscaal atelier 18 februari 2009

Ga naar beneden

Uitnodiging - SOFAM : Fiscaal atelier 18 februari 2009

Bericht van Admin op wo 4 feb 2009 - 15:27

DE FISCALE HERVORMING VAN AUTEURSRECHTEN EN NABURIGE RECHTEN

De wet van 16 juli 2008 betreffende de nieuwe fiscale regeling van auteursrechten voert een vereenvoudigde fiscaliteit voor auteurs in.

De auteursvennootschappen SACD, Scam* en Sofam organiseren hierover een infosessie in samenwerking met de Vlaamse auteursvereniging, de JAM en de Vlaamse Vereniging van journalisten. Deze zal plaatsvinden op woensdag 18 februari 2008 van 19u30 tot 22u30 in Residence Palace, Wetstraat 155 – Blok C, 1040 Brussel.

Gastsprekers zijn ondermeer Meester Jan Souvereyns, advocaat aan de balie van Brussel gespecialiseerd in fiscaal recht en Meester Herman Croux, advocaat aan de balie van Brussel. Zij zullen die avond de nieuwe wetgeving toelichten en dieper in gaan op de fiscale en sociale gevolgen. Katrien Van der Perre, juridisch adviseur van SACD en Scam en praktijkassistent aan de universiteit van Gent, zal een korte inleiding geven over het auteursrecht.

Alle auteurs zullen de gelegenheid krijgen om vragen te stellen. Om het gesprek in goede banen te leiden, vragen wij u die vooraf te bezorgen aan Tinne Billet (info@sofam.be).

Gelieve uw aanwezigheid per mail te bevestigen voor 13 februari 2009, met de verduidelijking bij welke vennootschap u lid bent. Inschrijven is verplicht, gezien het beperkte aantal plaatsen.
avatar
Admin
Admin
Admin

Aantal berichten : 559
Leeftijd : 52
Registration date : 26-01-08

Profiel bekijken http://www.wimswerts.be

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum