Tentoonstelling in het Koninklijk Museum van het Leger

Ga naar beneden

Tentoonstelling in het Koninklijk Museum van het Leger

Bericht van Marc Verhaegen op ma 16 maa 2009 - 13:43

Via Jan en Karin van JAKARI-productions kreeg ik vanmorgen de vraag om tekenaars in Vlaanderen te zoeken die vrijwillig hun medewerking willen geven aan een tentoonstelling In het Koninklijk Museum van het Leger over alle mogelijke militaire aspecten in de Strip. Er worden geen originelen gevraagd. Je kan je platen digitaal toesturen naar Jan & Karin of je kan ze op een schijfje zetten in een hoge resolutie sturen naar Het Koninklijk Museum van het Leger, Jubelpark 3, 1000 Brussel ter attentie van Dhr. Hanson. Sommige huidige prenten worden vergroot tot het format van 1 meter op vier meter. Het is een museum met vrije toegang. Er wordt geen vergoeding gegeven. Mogelijk vragen de organisatoren van de tentoonstelling aan de exposanten enkele albums waarin de tentoongestelde werken voorkomen. Deze albums zouden wel worden vergoed, en eventueel verkocht in de museumshop.

Jakari Productions
GSM 00 32 475 830 378
TEL 00 32 3 647 36 96
www.jakari.be & http://janenkarin.stripelarchief.net
jakari@telenet.be

Aanvalleuh !

15.10 - 28.02
Deze tentoonstelling in het heel aparte kader van het Koninklijk Museum van het Leger, toont hoe veel auteurs zich inspireerden op de militaire geschiedenis en technieken. Het publiek wordt meteen door de collecties van het Museum geloodst.
Bezoekers ontdekken in originele en zelfs geestige ensceneringen collectiestukken die ze in strips terugvinden. Zo worden de twee dimensies van het stripverhaal aan de werkelijke wereld getoetst. `
Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis
Jubelpark, 3
1000 Brussel
www.klm-mra.be
avatar
Marc Verhaegen

Aantal berichten : 302
Leeftijd : 61
Registration date : 29-01-08

Profiel bekijken http://www.senneensanne.be

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum