Museum Night Fever + Marc Sleen en 't Kapoentje + Asgard

Ga naar beneden

Museum Night Fever + Marc Sleen en 't Kapoentje + Asgard

Bericht van Jos Vanspauwen op wo 29 feb 2012 - 11:13

Beste vrienden,

Met veel plezier trakteer ik jullie op een aantal nieuwtjes van het Belgisch Stripcentrum en ook van het Marc Sleen Museum. Ik overloop ze met jullie in chronologische volgorde.

Zaterdag 3 maart, 19u > 01 u: Museum Night Fever in het Belgisch Stripcentrum, dat helemaal in het teken staat van bubbels en tekstballonnen. Op het programma staan onder meer interactief theater, twee kortfilms, een imposante installatie van bubbels in 2D en 3D en een interactief atelier serigrafie dat je uitnodigt zelf een reactie toe te voegen aan een ballonnenfresco. Voor meer info, zie http://www.museumnightfever.be/nl/musee.php?id=24

Dinsdag 6 maart, vanaf 11 uur: opening van de tentoonstelling Marc Sleen en ’t Kapoentje in het Marc Sleen Museum. Deze nieuwe expositie loopt van 6 maart tot 3 juni. Alle info vinden jullie in het persdossier in de bijlage. Beeldmateriaal kan gedownload worden via www.marc-sleen.be/nl/pers , login: sleen + paswoord: adhemar.

Dinsdag 6 maart, 18.30 uur: opening van Asgard, de nieuwe tentoonstelling in de Gallery van het Belgisch Stripcentrum, van 6 maart tot 22 april. Asgard is het een album van Ralph Meyer en Xavier Dorison dat begin april ook in het Nederlands zal verschijnen. Meer info vinden jullie in het persbericht in de bijlage. De uitnodiging voor de vernissage staat onderaan deze mail. Striptekenaar Ralph Meyer zal in de namiddag beschikbaar zijn voor interviews. Indien jullie hem dinsdag graag zouden interviewen, laat dan zeker niet na met mij contact op te nemen.

Alvast bedankt voor jullie belangstelling!

Veel groeten,

Willem

Willem De Graeve
Belgisch Stripcentrum
Directeur - verantwoordelijke communicatie
Zandstraat 20
1000 Brussel
Tel. : +32/2 210 04 33
Fax : +32/2 219 23 76
www.stripmuseum.beavatar
Jos Vanspauwen

Aantal berichten : 214
Woonplaats : Hasselt
Registration date : 28-01-08

Profiel bekijken http://www.tekenmaarwat.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum