Stroke nr. 29 is uit!

Ga naar beneden

Stroke nr. 29 is uit!

Bericht van Peter Moerenhout op do 13 nov 2014 - 0:03

Stroke nr. 29 is uit.

In dit nummer:

-Cover: Ranjit Dommisse

-Ace is een razend spannende actiethriller. Een speciaal team van agenten met bovennatuurlijke gaven lossen de ene na de andere zaak op. Geschreven door Gert-Jan van Oosten en getekend door Ranjit Dommisse.

-Michiel van de Pol maakt semi-autobiografische strips en won laatst de Willy Vandersteenprijs voor Terug naar Johan. Hij heeft ook een gezinsleven en een kijk op het leven. Die presenteert hij met een vleugje humor.

-Bart Proost, gekend van Alexander De Grote, zette zich een tijd geleden aan een titanenwerk: het verstrippen van de wereldberoemde roman van Hector Malot: Alleen op de wereld. Een teder verhaal in Graphic Novel vorm.

-Stijn Ghisquière onderzoekt de gevolgen van de voortschrijdende ontwikkelingen in de medische wereld in zijn strip: Honderd.
-Parkinson & Alzheimer, detectives op rust die hun hand niet omdraaien voor wat onconventionele humor. Geestelijke vaders: Peter Moerenhout, Sébastien Conard en Mathias Van den Berghe.

-Fake Vintage Book Covers: Een reeks van sensuele pin-ups van de hand van Kristof Spaey (Façade, Misschien, Nooit, Ooit, …)
Bekijk alvast de cover en enkele pagina's hier:

http://www.stripgildeuitgeverij.com/nieuws/stroke-nr-29-is-uit

Peter Moerenhout
Admin
Admin

Aantal berichten : 528
Registration date : 26-10-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum