Stroke Nr. 31 is uit...

Ga naar beneden

Stroke Nr. 31 is uit...

Bericht van Peter Moerenhout op do 11 dec 2014 - 16:34

In dit nummer:

-Cover: Bart Proost

-Ace is een razend spannende actiethriller. Een speciaal team van agenten met bovennatuurlijke gaven lossen de ene na de andere zaak op. Geschreven door Gert-Jan van Oosten en getekend door Ranjit Dommisse.

-In de Middeleeuwse avonturenstrip To Kill The King tonen Poolse stripmakers Bartosz Sztybor, Piotr Rosner en Lukasz Poller aan dat een polshorloge in die tijd zeker van pas zou zijn gekomen.

-Bart Proost, gekend van Alexander De Grote, zette zich een tijd geleden aan een titanenwerk: het verstrippen van de wereldberoemde roman van Hector Malot: Alleen op de wereld. Een teder verhaal in Graphic Novel vorm.

-Begin bij het einde: Pia Fraus, schrijfster van grensverleggende erotica Schreef een tekst voor  Marissa Delbressine, één van Nederlands meest getalenteerde nieuwe stripmaaksters. Gensters en vonken gegarandeerd!

-Michiel van de Pol maakt semi-autobiografische strips en won laatst de Willy Vandersteenprijs voor Terug naar Johan. Hij heeft ook een gezinsleven en een kijk op het leven. Die presenteert hij met een vleugje humor.

-Driftige Danny, een middeleeuwse absurdist, beleeft vanaf nu, met toestemming van geestelijke vader Mathieu De Guchteneere,  op gezette tijden zijn hilarische avonturen in Stroke.  

-Parkinson & Alzheimer, detectives op rust die hun hand niet omdraaien voor wat onconventionele humor. Geestelijke vaders: Peter Moerenhout, Sébastien Conard en Mathias Van den Berghe.

-Fake Vintage Book Covers: Een reeks van sensuele pin-ups van de hand van Kristof Spaey (Façade, Misschien, Nooit, Ooit, …)

U kan een voorsmaakje bekijken in onze webshop: http://www.stripgildeuitgeverij.com/store/p79/Stroke_Nr._31.html

Peter Moerenhout
Admin
Admin

Aantal berichten : 528
Registration date : 26-10-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum