Stroke nr. 32 is uit...

Ga naar beneden

Stroke nr. 32 is uit...

Bericht van Peter Moerenhout op do 25 dec 2014 - 0:36

In dit nummer:

-Cover: Aimée de Jongh

-Thijs Desmet , de getalenteerde winnaar van De Plastieken Plunk 2014, brengt met Van Roken Ga Je Dood een verhaal over spoken, roken en zwembaden. Een spreidstand tussen kunst en het banale, alledaagse leven.

-Ace is een razend spannende actiethriller. Een speciaal team van agenten met bovennatuurlijke gaven lossen de ene na de andere zaak op. Geschreven door Gert-Jan van Oosten en getekend door Ranjit Dommisse.

-De Heilige Sleutel: een prozaïsch verhaal van Cecilia Valagussa dat uitlegt waar de Kerstman vandaan komt.

-Michiel van de Pol maakt semi-autobiografische strips en won laatst de Willy Vandersteenprijs voor Terug naar Johan. Hij heeft ook een gezinsleven en een kijk op het leven. Die presenteert hij met een vleugje humor.

-Parkinson & Alzheimer, detectives op rust die hun hand niet omdraaien voor wat onconventionele humor. Geestelijke vaders: Peter Moerenhout, Sébastien Conard en Mathias Van den Berghe.

-Fake Vintage Book Covers: Een reeks van sensuele pin-ups van de hand van Kristof Spaey (Façade, Misschien, Nooit, Ooit, …)

U kan een voorsmaakje bekijken in onze webshop: http://www.stripgildeuitgeverij.com/store/p80/Stroke_Nr._32.html

En op Stripelmagazine kan u een interview met de in dit nummer gepubliceerde Michiel van de Pol: http://www.stripelmagazine.be/deze-week-in-stroke-michiel-van-de-pol/

Peter Moerenhout
Admin
Admin

Aantal berichten : 528
Registration date : 26-10-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum