Stroke Nr. 34 is uit...

Ga naar beneden

Stroke Nr. 34 is uit...

Bericht van Peter Moerenhout op wo 21 jan 2015 - 16:22

In dit nummer:

-Cover: Ranjit Dommisse

-Ace is een razend spannende actiethriller. Een speciaal team van agenten met bovennatuurlijke gaven lossen de ene na de andere zaak op. Geschreven door Gert-Jan van Oosten en getekend door Ranjit Dommisse.

-Blakburn & De Kolonel, de intussen legendarische horror cowboys van Kurt Belcher en Rob Croonenborghs beleven een nieuw avontuur. Ditmaal in een bordeel. Spetters gegarandeerd!

-Driftige Danny, een middeleeuwse absurdist, beleeft vanaf nu, met toestemming van geestelijke vader Mathieu De Guchteneere,  op gezette tijden zijn hilarische avonturen in Stroke.

-In de strip Gekooid van Ruth De Jaeger denkt ze na over eenzaamheid, relaties en dergelijke meer. Poëzie voor gevorderden…

-Harry, de absurde gele beer/hond/of wat dan ook van stripmaker Benus, beleeft exclusief voor Stroke nieuwe en hilarische avonturen.

-Michiel van de Pol maakt semi-autobiografische strips en won laatst de Willy Vandersteenprijs voor
Terug naar Johan. Hij heeft ook een gezinsleven en een kijk op het leven. Die presenteert hij met een vleugje humor.

-Parkinson & Alzheimer, detectives op rust die hun hand niet omdraaien voor wat onconventionele humor. Geestelijke vaders: Peter Moerenhout, Sébastien Conard en Mathias Van den Berghe.

-Fake Vintage Book Covers: Een reeks van sensuele pin-ups van de hand van Kristof Spaey (Façade, Misschien, Nooit, Ooit, …)

Enkele pagina’s als voorsmaakje alhier:

http://www.stripgildeuitgeverij.com/store/p83/Stroke_Nr._34.html

Peter Moerenhout
Admin
Admin

Aantal berichten : 528
Registration date : 26-10-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum