Stroke Nr. 45 is uit.

Ga naar beneden

Stroke Nr. 45 is uit.

Bericht van Peter Moerenhout op wo 24 jun 2015 - 23:09

In dit nummer:

-Cover: Dieter Van der Ougstraete

-Met Splinter debuteren Age Morris en Victor Zilverberg met een mysterieus avonturenverhaal. Zij dissecteren de aard van de begrippen goed en kwaad, de twee uitersten in Ieders hart…

-In De Complexheid van de voedselketen in beboste gebieden gaan Bartosz Sztybor en Karol Barski aan de haal met de maffia, Tarantino, geweld en humor…

-Muze Um is het debuut van Alex Skim. In deze graphic novel filosofeert Skim een eind weg over kunstenaarsschap. Het verhaal volgt de levensloop van Gino van jeugd tot volwassendom. Een vlot getekent verhaal, doorspekt met humor en tragiek.

-Harry, de absurde gele grizzly beer van stripmaker Benus, beleeft exclusief voor Stroke nieuwe en hilarische avonturen.

-Michiel van de Pol maakt semi-autobiografische strips en won laatst de Willy Vandersteenprijs voor Terug naar Johan. Hij heeft ook een gezinsleven en een kijk op het leven. Die presenteert hij met een vleugje humor.

-Fake Vintage Book Covers: Een reeks van sensuele pin-ups van de hand van Kristof Spaey (Façade, Misschien, Nooit, Ooit, …)

Bekijk een voorsmaakje en schaf u een exemplaar aan in onze webshop:

http://www.stripgildeuitgeverij.com/store/p94/Stroke_Nr._45.html

Peter Moerenhout
Admin
Admin

Aantal berichten : 528
Registration date : 26-10-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum