Stroke nr. 48 is uit!

Ga naar beneden

Stroke nr. 48 is uit!

Bericht van Peter Moerenhout op vr 2 okt 2015 - 0:28

Met dit nummer hebben we het einde vande tweede jaargang bereikt. Het is tevens het laatste nummer dat we in deze vorm zullen uitbrengen. Stroke verdwijnt echter niet. We zijn momenteel hard aan het werk aan Stroke V2.0...

In dit nummer:

-Cover: Alex Skim

-Muze Um is het debuut van Alex Skim. In deze graphic novel filosofeert Skim een eind weg over kunstenaarsschap. Het verhaal volgt de levensloop van Gino van jeugd tot volwassendom. Een vlot getekent verhaal, doorspekt met humor en tragiek.

-Zoektocht naar het licht is een apocalyptisch science fiction verhaal van Sztybor en Marcel Rouffa. Hoe komt de wereld aan zijn eind en waar zal het licht vandaan komen?

-Driftige Danny, een middeleeuwse absurdist, beleeft vanaf nu, met toestemming van geestelijke vader Mathieu De Guchteneere, op gezette tijden zijn hilarische avonturen in Stroke.

-Met Splinter debuteren Age Morris en Victor Zilverberg met een mysterieus avonturenverhaal. Zij dissecteren de aard van de begrippen goed en kwaad, de twee uitersten in Ieders hart…

-Michiel van de Pol maakt semi-autobiografische strips en won laatst de Willy Vandersteenprijs voor Terug naar Johan. Hij heeft ook een gezinsleven en een kijk op het leven. Die presenteert hij met een vleugje humor.

-Fake Vintage Book Covers: Een reeks van sensuele pin-ups van de hand van Kristof Spaey (Façade, Misschien, Nooit, Ooit, …)

Stroke: lezen op eigen risico!

U kan een voorsmaakje bekijken en u het nummer aanschaffen in onze webshop:

http://www.stripgildeuitgeverij.com/store/p97/Stroke_Nr._48.html

Peter Moerenhout
Admin
Admin

Aantal berichten : 528
Registration date : 26-10-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum