De Stripgilde Uitgeverij in Haarlem!

Ga naar beneden

De Stripgilde Uitgeverij in Haarlem!

Bericht van Peter Moerenhout op wo 1 jun 2016 - 0:06

Ook dit jaar staat de Stripgilde Uitgeverij opnieuw op de stripbeurs van Haarlem.

U kan ons op zaterdag 4 en zondag 5 juni vinden in de grote zaal van de Philharmonie (Lange Begijnestraat 11) op stand nr. 16 en dat telkens van 10u tot 17u.

Volgende auteurs zullen daar met plezier een babbeltje met u slaan en hun werk voor u signeren:

Kristof Spaey

Kristof Spaey debuteerde op 21-jarige leeftijd, met het tekstloze Hoop, twee jaar later gevolgd door Façade. Hij is het best bekend van de psychologische thriller Misschien/Nooit/Ooit op scenario van Marc Legendre. Momenteel is hij hard aan het werk aan Anders, een project met tv-scenarist Bart Vaessen (Quiz Me Quick, W817)en het tweede boek van zijn hobbyproject Fake Vintage Book Covers.
www.kristofspaey.wordpress.com

Rik Willemen

Rik Willemen wilde toch liever 'iets kunstachtigs' gaan doen. Werd uiteindelijk in Sint Lukas Brussel aangestoken door het beeldverhaal-enthousiasme van Johan De Moor en Nix. Begon in 2012 aan A Song Called City. Tracht momenteel te overleven op een combinatie van strips, illustratief werk, workshops en het lerarendom.
www.rikkel.be

Alex Skim (Enkel zondag)

Geboren dagdromer, gediplomeerd psycholoog, zelfstandig reclamemaker, verborgen rockster en debuterend striptekenaar. Skim gooide hoge ogen met Muze Um en is druk bezig aan een nieuw boek.
www.superdamn.be

Hopelijk tot dan!

Peter Moerenhout
Admin
Admin

Aantal berichten : 528
Registration date : 26-10-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum