Oproep aan alle striptekenaars en stripscenaristen

Ga naar beneden

Oproep aan alle striptekenaars en stripscenaristen

Bericht van Admin op zo 24 feb 2008 - 11:29

Oproep aan alle striptekenaars en stripscenaristen. Graag zou ik de adresgegevens (ook e-mailadressen) van alle stripauteurs bekomen om deze in het Oproep aan alle striptekenaars en stripscenaristen.

Graag zou ik de adresgegevens (ook e-mailadressen) van alle stripauteurs bekomen om deze in het gegevensbestand van de Vlaamse Auteursvereniging op te nemen. Ook mensen die semi-professioneel met strips bezig zijn komen daarvoor in aanmerking.
Tot nu toe zijn de stripauteurs ondervertegenwoordigd in deze vereniging en daar moet dringend verandering in komen.
De Vlaamse Auteursvereniging behartigt de belangen van alle auteurs en heeft onlangs een prachtige zaak verwezenlijkt met de ouevrebeurs en het pensioenplan voor oudere auteurs.
De Vlaamse Auteursvereniging behandelt dossiers rond leenrecht, rechtenmaatschappijen, het modelcontract, werkbeurzen, subsidie’s, Stichting Lezen, wanbetalingen van uitgevers en andere hete hangijzers. In elk dossier worden ook de belangen van de stripauteur verdedigd.
Als je er geen bezwaar tegen hebt neem ik de lijst ook meteen over in het gegevensbestand van de Vlaamse Onafhankelijke Stripgilde. Als je daar wel bezwaar tegen hebt, gelieve dat dan uitdrukkelijk te vermelden. De Stripgilde staat in voor deskundigheidsbevordering, het wegwijs maken van de beginnende en gevorderde auteurs in het doolhof van rechtenorganisaties, het organiseren van colloquia, het uitreiken van de Stripvos en brengt tenslotte de leden regelmatig op de hoogte met een Nieuwsbrief.

Graag hadden we de volgende gegevens verkregen:
-Naam:
-Voornaam:
-Vak: scenarist-tekenaar-inkleuring-inkting-divers
-Straat:
-Postcode:
-Gemeente:
-telefoon- of gsmnr.:
-mailadres:
-website url:
-pseudoniem:

Je wordt niet direct lid van een organisatie, dit dient gewoon om een zo volledig mogelijke lijst op te maken van stripauteurs in Vlaanderen.
Mailen kan naar marc.verhaegen6@telenet.be of wim.swerts@stripgilde.be
Dank voor een snelle reactie!
Met vriendelijke groeten,

Marc Verhaegen

Bestuurslid Vlaamse Auteursvereniging
Voorzitter Stripgilde
avatar
Admin
Admin
Admin

Aantal berichten : 559
Leeftijd : 52
Registration date : 26-01-08

Profiel bekijken http://www.wimswerts.be

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum