10 Jaar Ecritures + Les Petites Gens

Ga naar beneden

10 Jaar Ecritures + Les Petites Gens

Bericht van Jos Vanspauwen op wo 28 nov 2012 - 16:59

Beste allen,

Nu dinsdag 4 december wordt onze nieuwe tentoonstelling 10 jaar Ecritures ingehuldigd. Voor meer info verwijs ik jullie graag door naar het persdossier in de bijlage. Jullie zijn uiteraard meer dan welkom op de vernissage van deze tentoonstelling op dinsdag 4 december om 18.30 uur (zie uitnodiging onderaan).

Uitgeverij Casterman organiseert diezelfde dag om 11 uur ook een persconferentie (in het Frans), die zal gevolgd worden door een rondleiding door de tentoonstelling. In de bijlage vinden jullie een uitnodiging voor deze persconferentie. Indien jullie graag daaraan zouden deelnemen, neem dan zeker contact op met mij.

Noteer ook alvast dinsdag 11 december in jullie agenda. Die dag stellen we in onze Gallery het schitterende album Les Petites Gens voor. Meer info over dit album en de tentoonstelling vinden jullie in het persbericht in de bijlage. Jullie zijn ook harte welkom op de vernissage op dinsdag 11 december om 18.30 uur. Scenarist Vincent Zabus zal aanwezig zijn op de opening en beschikbaar voor interviews.

Alvast bedankt voor jullie belangstelling!

Veel groeten,

Willem
Willem De Graeve
Belgisch Stripcentrum
Directeur - verantwoordelijke communicatie
Zandstraat 20
1000 Brussel
Tel. : +32/2 210 04 33
Fax : +32/2 219 23 76
www.stripmuseum.be
avatar
Jos Vanspauwen

Aantal berichten : 214
Woonplaats : Hasselt
Registration date : 28-01-08

Profiel bekijken http://www.tekenmaarwat.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum