Vanaf deze week elke weekdag gratis nieuwe strips op Stroke-strips.be!

Ga naar beneden

Vanaf deze week elke weekdag gratis nieuwe strips op Stroke-strips.be!

Bericht van Peter Moerenhout op di 28 jun 2016 - 23:53Vanaf deze week kan u op http://stroke-strips.be elke weekdag nieuwe updates met gratis strips verwachten.

We trachten zoveel mogelijk genres te brengen, voor jong en oud en van bekende en minder bekende tekenaars. Een overzicht:

Maandag

Deze week verscheen de laatste aflevering van Anders Deel 1 van Kristof Spaey en Bart Vaessen, vanaf volgende week een science fiction romance strip van Rob Croonenborghs en Mark Bertolini: Scum of The Earth!

Dinsdag

Dinsdag wordt humor en gagstrip dag met De Metamorfisten van Matthias Cruyssaert, Harry van Benus en Black Tea van Rembrand Le Compte.

Woensdag

Momenteel loopt nog het fantastische verhaal Alexander De Grote – Het Raadsel van de Sfinx van Barcas en Bart Proost, vanaf 13 juli wordt dit de dag voor kortverhalen. Elke woensdag een volledig afgewerkt kortverhaal dus!

Donderdag

Op donderdag start vanaf deze week Muze Um het alum bejubelde debuut van Alex Skim. Een graphic novel over inspiratie, drankmisbruik en musea…

Vrijdag

Ook vrijdag humor met een reeks autobio dagboekstrips van de hand van Rik Willemen en met Driftige Danny van Matthieu De Guchteneere.

Peter Moerenhout
Admin
Admin

Aantal berichten : 528
Registration date : 26-10-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum