Stroke Nr. 36 is uit...

Ga naar beneden

Stroke Nr. 36 is uit...

Bericht van Peter Moerenhout op wo 18 feb 2015 - 15:22

In dit nummer:

-Cover: Filip Van de Wiele en Bruno Seys

-1669 is Een allegorische strip vol verborgen betekenis en Metaforen. Een grafisch gedicht voor de liefhebbers door Karin Blaauwijkel.

-Shredni Vashtar is een verhaal van de liefde van een jongen voor zijn huisdier. Cecillia Valagussa levert Indische folklore bij u aan huis.

-Liefde en toekomstmuziek in de science fiction strip Zoek geen ruzie met je ex in outer space. Gebracht door rijzende ster Marissa Delbressine.

-In Flarden zoeken Johan de Rooij en Abe Borst de grenzen van het medium strip op. Ze experimenteren voor u met woord, klank en beeld.

-Michiel van de Pol maakt semi-autobiografische strips en won laatst de Willy Vandersteenprijs voor
Terug naar Johan. Hij heeft ook een gezinsleven en een kijk op het leven. Die presenteert hij met een vleugje humor.

-Parkinson & Alzheimer, detectives op rust die hun hand niet omdraaien voor wat onconventionele humor, beleven in dit nummer een langer avontuur: Een cruise op een luxe schip, parelwitte stranden en… Braadworst? Door Peter Moerenhout en Randy van Rijn.

-Fake Vintage Book Covers: Een reeks van sensuele pin-ups van de hand van Kristof Spaey (Façade, Misschien, Nooit, Ooit, …)

Bekijk een voorsmaakje (en schaf u het nummer aan) in onze webshop:[url= http://www.stripgildeuitgeverij.com/store/p85/Stroke_Nr._36.html] http://www.stripgildeuitgeverij.com/store/p85/Stroke_Nr._36.html[/url]


Peter Moerenhout
Admin
Admin

Aantal berichten : 528
Registration date : 26-10-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum